Top Gear snima epizodu u Crnoj Gori

67b2107aeb6bf06b107962023fe1fd83_xl

Najpoznatiji automobilski TV šou na svijetu, Top Gear, započeo je snimanje jedne epizode u Crnoj Gori.

Iz Turističke Organizacije Kotor saopštili su da se snimanje radi u atraktivnom setu i postavkama, u klasičnom njihovom stilu i prikazaće Crnu Goru publici koja broji oko 350 miliona pratilaca.

Za potrebe snimanje već je zatvoren dio puta od Lipaca prema Grahovu, dok će popodne biti zatvoren dio od Stoliva prema trajektu.

Prema podacima TO Kotor, ekipa Top Geara snima epizodu sa najnovijim Aston Martinom, jer taj brend je “simbol za luksuz, stil i eleganciju, a Crna Gora je sa svojim planinskim putevima, slikovitim mjestima i selima savršeno mjesto za snimanje.”

Takođe, prema informacijama ekipa od 38 članova ovog popularnog serijala za vikend biće smještena u hotelu Onogošt u Nikšiću, odakle će kretati na ”teren”. Navodno je ekipa odabrala Nikšić kao polaznu tačku jer će se dio snimanja obaviti i u Plužinama, na atraktivnom dijelu puta oko Pivskog jezera.

Mi još uvijek nemamo informaciju o kojem se modelu Aston Martina radi, no moguće je da su došli sa DB11 ili čak Vanquish Zagato.

Ono što ipak znamo, za testiranje ovog automobila Bridgestone je obezbijedio preko svog partnera u Crnoj Gori,Monte Parts, 3 seta pneumatika Potenza S007 dimenzija 255-40-20 za prednje i 295-35-20 za zadnje.

Podsjetimo, sve su češći setovi svjetski poznatih automobilskih magazina i portala upravo u Crnoj Gori. Prvo smo imali gotovo sve poznate svjetske ekipe povodom promocije Jaguara F Pace, zatim smo skoro imali poznatog Shmee 150, pa smo vidjeli fotografije Bentley Bentayge dizelaša iz Boke, a sada su tu ni manje ni više nego ekipa Top Geara (doduše ne u postavi koju bi mi preferirali).


Ostavite Komentar

https://www.caviarbase.com http://www.simondeli.com http://www.weeklyleak.com replica handbags replica handbags hermes replica replica bags replica handbags replica hermes https://www.9replicabag.com replica bags replica handbags http://nwaedd.org replica hermes hermes replica iphone cases cheap jewelry wholesale jewelry sex toys cheap sex toys human hair wigs cheap nfl jerseys cheap jerseys http://www.kahnawake.com canada goose outlet