O SAJTU

Naš sajt Vam nudi mogucnost da prezentujete Vaše proizvode i usluge na najbolji nacin. Prijavom ili upisom u našu bazu podataka dobijate “SVOJ ZASEBNI SAJT” na kome imate mogucnost da u svakom trenutku, i veoma lako, upravljate njegovim sadržajem, vijestima, proizvodima i uslugama i drugo.

PRETRAGA

napredna-pretraga

Naš jednostavan način pretrage omogućuje da Vas Vaši kupci pronađu brzo i lako. U samo nekoliko klikova on može dobiti Vas kao preporuku.

OPIS FIRME

Naš jedinstven način opisa firme omogućuje da sa lakoćom dodate informacije o Vašoj firmi. Nudimo veoma lako rješenje kontakta između Vas i Vaših potencijalnih kupaca preko forme. Nudimo mogućnost prodaje Vaših proizvoda i usluga. Nudimo povezivanje vaših društvenih stranica sa našim sajtom, feedbeck (ocjenu) kupaca vaših proizvoda i usluga, detaljne podatke o Vašem radnom vremenu i tako dalje.

VIJESTI

vijesti

Jedinstvena mogućnost našeg sajta jeste kartica “Vijesti” koja omogućava firmi da dodaju razne novosti, da li je to akcija na proizvod-uslugu ili bilo šta drugo…

GALERIJA

U kartici “GALERIJA” možete dodavati vase slike servisa, proizvoda…

galerija1

PROIZVODI/USLUGE

proizvodi-i-usluge

Naš sajt Vam nudi mogućnost da Vaši Proizvodi i Usluge budu na dohvat ruke kupcima. Kupci mogu lako pregledati Vaš asortiman i veoma lako kupiti Vaš Proizvod ili Uslugu…

Na ovoj stranici možete dobiti jedinstvenu formu za zakazivanje servisa, Vašu video prezentaciju ili chat platformu.

youtube-video

POŽURITE!

Iskoristite jedinstvenu priliku i prijavite Vašu firmu u našu bazu potpuno BESPLATNO! Popunite formu ispod i pošaljite Vašu prijavu.

""
1
Prijava Firme

Podaci Firme

Naziv FirmePodaci o firmi
AdresaAdresa firme
GradGrad firme
Tip Firme
Broj Telefonafix/mob firme
Radno VrijemeRadno vrijeme firme
Link Facebook straniceVaša facebook stranica
Opis Firmeuopšteno o firmi
0 /
Vrsta Djelatnosti
Usluge

Kontakt Osoba

Kontakt OsobaIme i Prezime
Kontakt Telefontelefon kontakt osobe
Upload Logododati Logo firme
Upload
Upload Slike Firmedodati slike firme
Upload
Previous
Next