processing

Rezultati pretrage

Rezultati pretrage za:
expert-kotor
Sve vrste popravke automobila, dopunska oprema, reglaža, auto elektrika, dijagnostika, punjenje klime, lakilerski i farbarski radovi.
Pročitaj više
auto-servis-logo
U našem servisu "AutoServis i AutoDjelovi"možete naći preko 50.000 auto djelova renomiranih proizvođača po najpovoljnijim cijenama.
Pročitaj više
bmw-servis
Auto servis ,,BMW Grebović” posluje od 1991. godine. Od samog početka bavi se isključivo servisiranjem i opravkom BMW-ovih i Mini vozila. Dugogodišnje iskustvo nam daje za pravo da kažemo da servisiranjem i održavanjem vašeg vozila kod nas dobijate profesionalnu i kvalitetnu uslugu, kao i garanciju za sve opravke koje urade naši serviseri. Svi naši serviseri imaju radno iskustvo duže od 8 godina koje su stekli servisiranjem i opravkom BMW i MINI vozila, samim tim možemo garantovati za njihov rad. Direktni smo uvoznici orginalnih auto djelova, zato možemo ponuditi povoljnju cijenu za djelove za vaše vozilo. Na našem lageru konstatno možete naći veliki broj djelova. Takođe, nudimo i mogućnost naruđbe i garantujemo za rok isporuke od 7 do 10 dana. Trudimo se da naše stranke budu zadovoljne sa radom našeg osoblja i da se za to vrijeme dok čekaju da njihovo vozilo bude završeno osjećaju prijatno i zadovoljno radom nasih servisera.
Pročitaj više