processing

Rezultati pretrage

untitled-2
netvork
Servis i maloprodaja auto djelova, ulja i maziva. Siguran i brz servis koji zadovoljava sve potrebe u održavanju Njemačkih i Francuskih automobila...
Pročitaj više
expert-kotor
Sve vrste popravke automobila, dopunska oprema, reglaža, auto elektrika, dijagnostika, punjenje klime, lakilerski i farbarski radovi.
Pročitaj više
slepa
Vršimo usluge prevoza svih vrsta vozila kako u zemlji tako i u inostranstvu. Mogućnost prevoza više vozila.
Pročitaj više
150x150
Knežević raspolaže sa najnovijom tehnikom za opravku Peugeot vozila kao što su DIAG BOX 2011, Peugeot planet sistem-PPS, namjenskim aparatom za specijalno čišćenje sistema napajanja dizelskih i benziskih motora marke wurth, specijalnim namjenskim aparatom za punjenje klima uređaja kod svih tipova automobila marke arizona, najnovijim sistemom za čišćenje električnih brizgača sa ultrazvučnom kadom, najnoviji pristup bazi podataka putem interneta: ereca, infotec, laser 12/05, i svom pratećom aparaturom vezanom za besprekoran rad i funkcionisanje samog servisa...
Pročitaj više
auto-servis-logo
U našem servisu "AutoServis i AutoDjelovi"možete naći preko 50.000 auto djelova renomiranih proizvođača po najpovoljnijim cijenama.
Pročitaj više
U servisu možete uraditi i reglažu trapova na najsavremenijoj mašini pri čemu vam garantujemo da će točkovi i gume idealno ležati na putu. Radimo balansiranje i montažu guma pri čemu gume mogu biti vaše ili možete kupiti neke iz naše palete
Pročitaj više
speed-logo
AUTO SERVIS RADETIC PODGORICA,SPEEDUP CHIP PODGORICA TUNING PODGORICA,AUTO SERVIS RADETIC PODGORICA CRNA GORA
Pročitaj više
tomicic
logo-stop
Autoservis za brzu intervenciju kako na putu tako i u samom servisu. Po pozivu dolazimo na lice mjesta do udaljenosti od 10 km.
Pročitaj više
bmw-servis
Auto servis ,,BMW Grebović” posluje od 1991. godine. Od samog početka bavi se isključivo servisiranjem i opravkom BMW-ovih i Mini vozila. Dugogodišnje iskustvo nam daje za pravo da kažemo da servisiranjem i održavanjem vašeg vozila kod nas dobijate profesionalnu i kvalitetnu uslugu, kao i garanciju za sve opravke koje urade naši serviseri. Svi naši serviseri imaju radno iskustvo duže od 8 godina koje su stekli servisiranjem i opravkom BMW i MINI vozila, samim tim možemo garantovati za njihov rad. Direktni smo uvoznici orginalnih auto djelova, zato možemo ponuditi povoljnju cijenu za djelove za vaše vozilo. Na našem lageru konstatno možete naći veliki broj djelova. Takođe, nudimo i mogućnost naruđbe i garantujemo za rok isporuke od 7 do 10 dana. Trudimo se da naše stranke budu zadovoljne sa radom našeg osoblja i da se za to vrijeme dok čekaju da njihovo vozilo bude završeno osjećaju prijatno i zadovoljno radom nasih servisera.
Pročitaj više
uniqua
Novi UNIQA proizvod na tržištu osiguranja u Crnoj Gori – profesionalna odgovornost ljekara ... Osovne smjernice i uputstva za registraciju vozila u Crnoj Gori.
Pročitaj više
598557_10150870824261761_1599061663_n
Monte Parts je jedan od lidera na tržištu Crne Gore u oblasti veleprodaje i maloprodaje auto djelova i guma. Uvoznici smo i distributeri nekih od najpoznatijih i najkvalitetnijih proizvođača na svijetu. Kod nas mozete pronaći auto djelove i gume : Gume (Bridgestone, Firestone, Dayton,Michelin, Continental i ostale po narudžbi) Ulja (Castrol, Shell, Mobil, Elf, Swag, Manol ...) Filtere (Mann-Filter, Unico, Mahle, SCT Germany ...) Djelove motora (Swag, Bosch, Valeo) Kočione pločice i diskove (Textar, Mintex, SCT Germany ...) Elektriku (Bosch, Magneti Marelli, Swag, VDO, Valeo ... ) Djelove trapa ( Bilstein, Swag, Lamforder, Febi, Moog, Sachs ... ) Komplete za veliki servis (Contitech, Ina, Dayco ...) Po najboljim cijenama i sa fabričkom garancijom porijekla i kvaliteta ! Naše iskustvo od preko 20 godina i velika mreža partnerskih firmi i servisa osigurava Vam sigurnu vožnju i minimalne troškove održavanja. Naše stalne akcije možete pratiti preko naših sajtova: autodjelovi.me (Specijalizovanog za auto djelove) kupigu.me (Specijalizovanog za auto, moto i teretni program guma)
Pročitaj više